За мен:

Добре дошли!

        Здравейте, казвам се Антон Димитров. Творец със свободна воля, свободна цел и на свободна практика. Щом сте попаднали тук по някаква нелепа случайност трябва да знаете, че тук вероятността да намерите снимки, проекти и текстове тип „картичка“ граничи с нулева. Също така ако търсите нещо, което отговаря на някакъв стереотип, композиция или рамка, няма да го намерите. Тази страница изразява единствено моята гледна точка за факти, места и събития, които ме вълнуват. Наясно съм с мнението на колегите „истински“ фотографи, артисти, публицисти, творци и др. и мога да спя спокойно след критиката им. Не забравяйте, че изкуството престава да бъде такова, когато стане клише. То е истинско само, когато счупи рамката и накара търсещия го да си задава въпроси. Благодаря за вниманието. Антон

        П.С. Тъй като интересите ми не са насочени в комерсиална посока, ако някой желае да снимам или напиша нещо по поръчка, то трябва силно да ме впечатли и да съвпадне с моето вътрешно чувство, виждане и усещане. По тази причина няма да видите галерии със снимки от сватби, кръщенета, балове и други подобни.

        Но ако предложите да снимам разводи, погребения, анатемосвания от църквата, пиянски и семейни свади, сбивания, влизане в затвора, ампутации, потъване на кораби, падане на самолети и други подобни, бих откликнал на драго сърце.

 

img_placeholder1